De kerkenraad nodigt een ieder uit die betrokken is bij de Bergkerk als gemeentelid of voorbijganger, die zich inzet of wil gaan inzetten voor de gemeente, in commissies of werkvelden. Alle gemeenteleden zijn van harte welkom. We vieren dat feestelijk op zondagochtend 22 september, aansluitend aan de kerkdienst, van 11.30-13.30 uur. Het accent ligt op de onderlinge ontmoeting en verbinding tussen generaties en tevens kennismaking met de nieuwe beheerder en uitzwaaien van Ronald als vertrekkend beheerder. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje en een speels programma. Reserveer de datum alvast in uw agenda. Opgeven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ‘Meet & Greet’.

Onder de titel ‘Welke weg...’ exposeert Suze Termaat (www.suzetermaat.nl) van 14 juni tot 1 september in de kerk- en gemeentezaal van de Bergkerk: Dr. A. Kuijperlaan 2 te Amersfoort. Zondag na de dienst vanaf 11.30 of na telefonische afspraak: 033-4617917.

Suze is begonnen als traditioneel quilter waarbij ze zich na een aantal jaren begon te interesseren voor allerlei soorten stoffen, materialen en technieken. Na een groot aantal verdiepingscursussen en de 2-jarige opleiding Textile Art aan de DIYtextile school in Amsterdam is ze zich gaan toeleggen op een abstracte weergave van een beeld. Haar uitwerking is abstract en intuïtief.

In haar textielwerk verwerkt Suze allerlei stoffen en materialen. Alle stoffen worden door haar zelf geverfd met behulp van verschillende technieken. Daarna wordt het werk opgebouwd in lagen waarbij ook de stoffen gemanipuleerd worden door verhitten met behulp van en soldeerbout of een heatgun. Zo ontstaat gelaagdheid en diepte in brede zin.

12 mei vierden we het 40-jarig jubileum van beheerder van de Bergkerk Ronald Buijk

Een mijlpaal die na de zomer zal worden gevolgd door zijn pensionering.

Hierbij een foto-impressie:

Op eerste paasdag werd de musical Mirjam opgevoerd. Bekijk hier de foto’s:

Subcategorieën

overzicht van de diaconale activiteiten