Komend najaar gaan we verder met de ouder-kind-vieringen. We hebben gemerkt hoe waardevol het is als ouders en kinderen samen kunnen ervaren en vieren. Kinderen (lagere schoolleeftijd) en hun ouders of grootouders of begeleiders zijn welkom bij de viering in de Kapel. Er wordt op een beeldende manier een bijbelverhaal verteld. We praten er met elkaar over en daarna kan iedereen met verschillende materialen met het verhaal aan de slag. We sluiten af in de kring met iets te eten en te drinken. De eerstvolgende keer is zondag 15 september om 10.30 uur. Verzamelen beneden in de hal. Voor in de agenda: zondag 13 oktober en 10 november zijn de volgende data.

De kerkenraad nodigt een ieder uit die betrokken is bij de Bergkerk als gemeentelid of voorbijganger, die zich inzet of wil gaan inzetten voor de gemeente, in commissies of werkvelden. Alle gemeenteleden zijn van harte welkom. We vieren dat feestelijk op zondagochtend 22 september, aansluitend aan de kerkdienst, van 11.30-13.30 uur. Het accent ligt op de onderlinge ontmoeting en verbinding tussen generaties en tevens kennismaking met de nieuwe beheerder en uitzwaaien van Ronald als vertrekkend beheerder. Er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje en een speels programma. Reserveer de datum alvast in uw agenda. Opgeven Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ‘Meet & Greet’.

Van de gemeente-avond van februari jl. zijn twee verslagen gemaakt; één over het geheel van de avond en één met betrekking tot het onderwerp vrijwilligersbeleid. U kunt deze bekijken door op de onderstaande links te klikken.

Verslag-gemeenteavond-21-febr.-2018168.pdf

Resultaat-World-cafe-Bergkerk-februari-2018167.pdf