Benefietconcert voor Syrische vluchtelingen in Syrië en Libanon op 9 november

Geïnspireerd door Jezus Christus delen mensen wereldwijd van wat ze hebben ontvangen.
Ook wij willen delen. Protestantse kerken in Amersfoort zetten zich via Kerk in Actie in voor bijna 5 miljoen mensen die naar het buitenland zijn gevlucht!
Buurland Libanon heeft 4.5 miljoen inwoners en vangt 1.5 miljoen Syriërs op.
De meesten vluchtelingen zitten daar vast in tijdelijke opvang en hebben (dringend) hulp nodig.

Wij willen alles doen om hen te helpen. Daarom nodigen wij u uit voor een Benefietconcert op 9 November.

Koren, solisten en muzikanten zullen prachtige muziek laten horen, kom allen!
Tijdens de pauze is er de gelegenheid heerlijke producten uit het Midden-Oosten te proeven!
Daarnaast willen wij, als projectgroep, u zoveel mogelijk info geven rond de hulpverlening via Kerk in Actie aan de Syrische vluchtelingen

Entree: vrijwillige bijdrage
Aanvang: 20.00 uur (inloop 19.30 uur met koffie en thee).
Einde: 22.00 uur
Locatie: De Bron gemeente Amersfoort

Georganiseerd door projectgroep Kerk in Actie van de Protestante Gemeente Amersfoort.

WIlt u zelf aan dit concert deelnemen?  Er is nog ruimte voor solisten, musici, koren en bands.