In verband met de Corona-maatregelen zijn alle activiteiten in de Bergkerk geannuleerd.

Kapel open in Corona tijden

Komende weken is elke woensdagavond van 19- 20 uur en donderdagmorgen van 10-11 uur de kapel open voor wie individueel een moment van stilte zoekt en misschien een lichtje wil aansteken. (uiteraard op gepaste afstand van elkaar).

Wat kunnen we wel?

-       Alle pastorale medewerkers zijn gevraagd om via telefoon of post om te zien naar elkaar

-       Laten we onderling aandacht hebben voor elkaar

-       Laten we ook aandacht hebben voor de kinderen en jongeren thuis, zij ontvangen elke week bericht van de Westhill

-       de 2 groepen 'gesprek in de morgen' houden contact met elkaar via een telefoon circel

-       Komende weken zal de predikant elke woensdagavond van 19.00 – 20.00 uur en elke donderdagmorgen van 10.00 – 11.00 uur in zijn werkkamer in de kerk zijn, de kapel staat dan open voor wie individueel een moment van stilte zoekt en misschien een lichtje wil aansteken. (uiteraard op gepaste afstand van elkaar).

-       Wilt u graag iemand spreken dan kunt u bellen met de predikant 06-83951074 of met het pastoraal meldpunt 06-19945139