Vacature Beheerder (m/v) voor 28 uur per week per 1 september 2019

Na de zomer van 2019 komt vanwege pensionering de functie van beheerder vacant.
De dienst op zondag wordt in principe gedraaid door een team van hulpkosters. De werkzaamheden van de beheerder spelen zich in het bijzonder gedurende de week af wanneer er in het gebouw veel activiteiten plaatsvinden. Naast de verhuur aan derden voor bijeenkomsten, lezingen en (zang)repetities ook op landelijk niveau, zijn er veel vergaderingen en bijeenkomsten van de Bergkerk als gemeente. Ook is er de ambitie om de ontmoeting met de wijk Amersfoortse Berg verder uit te bouwen.

Als beheerder van de Bergkerk ben je sowieso de spin in het web, maar ook om dit te faciliteren: je beheert de agenda, maakt afspraken met de huurders, verzorgt consumpties en zorgt dat de ruimtes gereed zijn voor gebruik. Kortom: je bent als gastheer/gastvrouw ook organisator en coördinator. Het is de bedoeling, dat je de eerste periode ondersteund wordt door een vrijwilligers-coördinator, die samen met jou de verdere ondersteuning van vrijwilligers, indien nodig, organiseert. De zoektocht naar iemand om z.s.m. deze functie in te vullen, loopt.

Bekijk de volledige profielschets hier.

Op 21 april, Paasmorgen om 10:30 uur wordt de musical Mirjam in de Bergkerk gespeeld. De musical Mirjam is voor en door “jong en oud”. De kinderen blijven - zoals gewoon op hoogtijdagen, in de dienst en spelen mee met de ouderen. We zijn blij dat oud en jong dit keer met het spel meedoen. Het verbindt de Bergkerkgemeente maar wil ook uitnodigend zijn voor mensen die voor het eerst of minder frequent de Bergkerk bezoeken.

Van de gemeente-avond van februari jl. zijn twee verslagen gemaakt; één over het geheel van de avond en één met betrekking tot het onderwerp vrijwilligersbeleid. U kunt deze bekijken door op de onderstaande links te klikken.

Verslag-gemeenteavond-21-febr.-2018168.pdf

Resultaat-World-cafe-Bergkerk-februari-2018167.pdf