Uitvoering van de Matthaüs Passion van J.S.Bach in de Bergkerk door Bach ensemble Amsterdam o.l.v. Paulien Kostense.
Solisten: Evangelist – Stephan Adriaens, Christus – Joep van Geffen, Sopraan – Elvire Beekhuizen, Alt – Elsbeth Gerritsen, Tenor – David Lee, Bas – Michiel Meijer.
Vorig jaar hebben we genoten van ‘de Johannes’ , dit jaar is het Bach ensemble er met ‘de Matthaüs Passion’. We verheugen ons op hun komst. Op de website www.bachensembleamsterdam.nl is meer over hen te lezen. Het gaat om een matinee uitvoering, om 14.00 uur, halverwege is een korte pauze.
Kaarten zijn te bestellen via de website: www.bachensembleamsterdam.nl/agenda
De kaarten kosten € 22,50 regulier en € 20,00 tot 16 jaar.
Op de zondagen 23-2 en 1-3 is er na de dienst gelegenheid een kaartje in de voorverkoop te kopen voor €20,-,

Ter voorbereiding van de uitvoering van deMatthäus Passion geeft Govert Jan Bach een voorbereidende cursus van 3 avonden over de achtergronden, tekst en muziek.
Dinsdagavond 11-2, 25-2 en 3-2.
Opgave bij Henk Dikker Hupkes, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsgierig naar wat een ouder-en-kind viering nu precies inhoudt? Op woensdagavond 29 januari organiseren we een ouderavond Godly Play. Op deze avond gaan we dieper in op de ideeën achter Godly Play, de methode waarop de ouder-en-kind vieringen zijn gebaseerd. Ook zullen we met elkaar een verhaal beleven en verwerken. Voor (groot)ouders die al vaker hebben deelgenomen is het een gelegenheid om een keer voor jezelf te ervaren wat deze manier van vertellen voor je kan betekenen. Zet 29 januari 2020 dus vast in je agenda!

Op zondag 19 januari is de eerste een ouder-en-kind viering in het nieuwe jaar, om 10.30 uur in de Kapel. Een moment om samen met je kind een bijbelverhaal binnen te gaan, je samen te verwonderen over de vreemde en grappige, lichtvoetige en diepzinnige verhalen van God en mensen

Data: zondag 19 januari, 16 februari, 15 maart, 19 april, 17 mei, 28 juni 2020

Tijd: 10.30 tot 11.45 uur

Begeleiding: Susanne de Jong-Tennekes en Myrthe Kroes

Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.